De fleste av oss setter pris på en god kamp, med noe godt i glasset og noe stekt på bordet. Man trenger ikke nødvendigvis å satse penger på hver eneste fotballkamp man ser på, men det kan gi en liten entusiasme-boost når kampen nærmer seg slutten.

Nedenfor skal vi se på tre ulike metoder, som blir flittig brukt av sportsinteresserte mennesker verden over. Skal man først sette noen av sine egne kroner på linjen, så er det greit å ha en taktikk i bakhånd. Da kan man i løpet av noen måneder se tilbake, og kanskje gjøre opp noen meninger for hvilken strategi som fungerte best.

Gruppere flere kamper samtidig

Dette er en svært effektiv måte å høyne oddsen på. Det er noe som alltid har vært populært blant de som satser på kamper, og gjør det mulig å tjene veldig gode kroner hvis det er flere kamper du er relativt sikker på. Du bestemmer selv hvor mange kamper du ønsker å sette sammen i gruppen, men du kan holde det konservativt i starten.

Det er vanskelig å holde styr på mange fotballag samtidig, og det blir enda vanskeligere om du ikke bruker mye av fritiden din på det. Derfor kan man konkludere at jo mer du følger med på fotball, jo flere bets kan du sette inn samtidig. Se det an, og prøv deg frem med ulike sammensetninger. Det er en populær metode av en grunn.

Hør på ekspertene

Som vi nevnte ovenfor, er det ikke alltid man har like god tid som fotballekspertene til å gjøre seg opp meninger for ethvert av lagene som spiller. Mangler du et lag eller tre for å sette sammen oddsen? Da kan det være greit å ta ekspertenes råd, og gjerne de som har veldig god peiling. Mange anbefaler og følger Unibets beste tippetips. Mange av fotballekspertene har mye tid å bruke på fotball, og enkelte har det som fulltidsjobb. Ta derfor deres tips, og gjør deg opp din egen mening for hvor godt rådene deres fungerer.

Se på tidligere kamper, spill deretter

De fleste på denne siden følger mye med på fotball. Det er en veldig bra ting når du skal sette odds! Hvis du følger med på progresjonen til laget, hvilket humør de synes å være i, og generelt hvordan de presterer på banen, så er det gode indikasjoner. I tillegg, for spesielt interesserte, kan du se på tidligere spill, når de pleier å score, hvor mange mål de pleier å vinne med, når det første målet kommer og lignende.

Det varierer enormt hvor mange ulike atferder som er tilgjengelig å satse på, avhengig av blant annet divisjon, lagets popularitet og lignende. Skriv ned en liste, analysér tidligere kamper og gjør deg opp en mening. Dette er en populær metode som mange tjener svært gode penger på. Vi anbefaler å bruke ulike ressurser for å finne gode metoder, blant annet har Quora.com gode svar fra erfarne tippere.

Kort oppsummering!

  • Det å gruppere flere kamper samtidig er en svært populær metode, som blir brukt av eksperter verden over. Få tips fra erfarne eksperter hvis du mangler en kamp eller to på oversikten din.
  • Hør på eksperter! Fotballeksperter finnes det mange av, og det er viktig å lytte på rådene fra de mest erfarne. Undersøk ulike alternativer, og velg den eksperten som passer deg best.
  • Se på tidligere kamper! Jo mer du vet om spillerne, fotballklubben og divisjonen, jo bedre sjanse har du til å satse riktig.