Nå som det holder på å bli kaldere ute er det smart å investere i varmere tøy til fotballtreningen. Ingen har lyst til å trene når de fryser. Dessverre er det vanskelig å gjøre noe med temperaturen ute. Da blir den enkle løsningen og få tak i varmere tøy, som nye jakker til laget.

Fullt fokus på trening

Gode jakker gjør at man holder varmen. Da slipper man å fokusere på kulden ute, og har dermed mer til overs under selve treningen. Ved å kle godt på seg, vil man altså få bedre utbytte av treningen.

Kalde utetreninger

Når kulden kommer krypende utover høsten er det viktig å fortsatte treningen. Ved å trene hele året vil man få bedre resultater og ikke miste styrke og utholdenhet man har opparbeidet seg. Utetreninger på fotballbanen blir fort gufsne om man ikke har skikkelig yttertøy, da er det godt å ha en jakke å ta på seg.

Lagånd med felles jakker

Ved å kjøpe hele laget nye jakker som kan brukes ute på fotballtrening vil det få laget til å føle seg samlet. Ved å ha samme klær bygger det opp følelsen av å være del av et fellesskap innad i laget. Om dere bruker Axon Profil som en leverandør kan dere få jakker med deres egen logo eller merke printet på.

Jakker med logo

Å ha en jakke som viser tilhørighet til sitt eget fotballag bygger lagånd. Men aller viktigst er det at det sikrer at alle spillere holder seg varme under treningen, og kan dermed fortsette å trene ute også når det blir høst og vinter. For å skape et godt miljø, og ingen forsne spillere er det en god ide å kjøpe nye jakker til laget. Som til og med kan ha deres egen logo printet på!