Det var noe som skjedde tidlig på 90-tallet i Manchester. Ikke bare hadde A-laget fått en hærfører som visste hvor han ville, nemlig Alex Ferguson, men de hadde også en gjeng dedikerte juniorspillerne som skulle vise seg å få stor innflytelse. I FA Youth-cup gjorde laget store prestasjoner, og laget ble etter hvert kalt Class of 92.

David Beckham

Da unggutten David Beckham signerte for Manchester United i 1993, hadde allerede Sir Alex Ferguson gjort avtale med gutten. I 1988 var David 13 år, og imponerte allerede stort med sitt flotte spill. Alex visste hva han måtte gjøre, og tilbød David muligheten til å spille og trene med lagets juniorstall. Debuten i Premier League kom i 1995, der han bemerket seg med et utsøkt overblikk og fantastisk spill. Han overtok midtbanerollen da Eric Cantona ble utestengt etter et angrep på en tilskuer.

David Beckham bidro sterkt til at Manchester United ble det første laget i historien til å ta ”The Treble”, seier i serie, FA-cup og Champions League samme år.

Gutten fra arbeiderklassen, viste seg å være en gullgruve for laget fra industribyen. Lysluggen ble del av en super årgang i Manchester United sin fotballhistorie.

Paul Scholes

Midtbanespilleren Paul Scholes dedikerte karrieren sin til de røde djevlene. Paul var en eminent fotballspiller som alltid ga hundre prosent for laget sitt. Som del i den fantastiske årgangen, ble etter hvert Paul fast inventar sentralt på banen der han serverte medspillerne perfekte baller, og spilt over 700 kamper for laget. Med Machester United har Paul Scholes fått med seg 25 titler, blant annet 11 seriemesterskap og 2 Champions League-titler. Paul hadde en fantastisk skuddfot, men er mest kjent som ”The Shy genius”, for sin rolige og beskjedne stil. Med sine ferdigheter fant han medspillere med utrolige langpasninger, og hadde et skudd som skremte de fleste. Han er kjent for sitt hurtige småspill mellom motstanderne, og sin dedikasjon til oppgavene.

Nicky Butt

Nicky var en kjapp og hissig som kunne spille flere steder på banen. Han kjennetegnes for å kunne skåre mål fra mange vinkler, både med foten og hodet. Laget som bestod av mange spillere fra samme ungdomsstall fant hverandre godt på banen, og Nicky var med på å danne en grunnstamme som skulle ta flere titler i de kommende årene. Selv fra sin defensive posisjon dukket Nicky Butt opp fra ingenting og puttet ballen i mål.

Gary Neville

Gary var en av de spillerne som markerte seg mest på juniorlaget og senere ble et fast inventar i forsvarsrekka til United. Han er den eldre broren til Phil Neville som også spilte for klubben, og var etter hvert fast i førsteelleveren til rødtrøyene. Gary holdt seg til Manchester gjennom hele karrieren og sammen med ”The Class of 92”, var han med å vinne mange titler for klubben. Med sin overtrufne stålkontroll og rutine fikk han etter hvert kapteinsrollen. Han var en rettferdig og stødig spiller som gav alt for klubben i sitt hjerte.

Ryan Giggs

Man kan nesten ikke komme utenom Ryan Giggs. Han spilte hele den profesjonelle karrieren i Manchester United, noe som førte til nesten 700 kamper, over 100 mål og hele 35 titler med laget. Ryan var den perfekte venstre vingen som slo de mest presise lissepasningene som endte i mål for rød-djevlene. Waliseren ble møtt av Sir Alex også han og ble tilbudt kontrakt, noe som endte i A-lags debut i 1991, og en 24 år lang fotballkarriere for klubben. Han skåret mål i 21. Sesonger på rad i Premier League, noe som den dag i dag holder til rekord. Den sindige fotballspilleren tryllet frem noen utrolige raid fra sidene som ble avsluttet med et hardt skudd i mål. Han er også den eldste spilleren som har skåret mål i Champions League.