Ifølge nettsiden Enarmedebanditter.com så blir nå samtlige nettbetalingsløsninger på norske casinoer blokkert for norske spillere. Dette betyr at for oss fotballidioter så blir det vanskelig å gjøre spill på våre favorittlag. For selv om Norsk Tipping faktisk tilbyr oddsen så er vi flere som vet at for å få riktig odds så må vi bruke de utenlandske bookmakerne.

Heldigvis så kan det se ut som de etablerte aktørene som:

  • Betsson
  • Unibet
  • Comeon
  • Ladbrokes
  • Coolbet

Alle har faktisk kommet med sine løsninger og veldig man vil nok bli overrasket over at de faktisk har begynt å bruke kryptovaluta. For å gjøre innskudd på disse så er du nødt til å kjøpe bitcoin igjennom en løsning som disse har laget. Den går ut på at du først kjøper og selger bitcoin igjennom et system. Så konverteres disse over til NOK som blir kreditert din konto.

Du som kunde merker veldig lite til denne prosessen men den er laget på en måte så det blir umulig for noen å blokkere transaksjonen. De bettingselskapene som har adoptert denne krypto-løsningen vil det fortsatt kunne gå an å spille hos, men hos de selskapene som ikke har dette på plass så blir det veldig vanskelig å gjøre innskudd.

En del av aktørene som ikke har satset hardt mot det norske odds-markedet er forventet å trekke seg ut av Norge. En potensiell konsekvens av dette kan være at man ikke får de samme gode bonusene som vi vet at veldig mange har benyttet seg av.

Det store spørsmålet som veldig mange stiller seg nå er i hvilken grad dette kommer til å ramme innbetalinger til kunder. For det kan virke som om det er en kjempe agenda nå mot å få bukt med utenlandske spillaktører. Her igjen så kan kryptovaluta komme inn som en måte å betale med innskudd/uttak.