Elsker du fotball og spill? Fotball har lenge vært en populær sport, men de fleste forbinder fotball og spilling med odds hvor du tipper på ulike lag og kamper. Det finnes faktisk en del spilleautomater som har et fotballinspirert tema, og noen av dem er såpass populære at du bare må prøve dem.

Fotball og spill pleier å gå hånd i hånd, men allikevel er det ikke spilleautomater vi i hovedsak går til når vi har fotball på hjernen. Det aller beste med spilleautomater er at du kan bruke en casino bonus for å spille på dem. På den måten kan du bli skikkelig kjent med et spill uten at det koster deg for mye av dine egne penger.

Når det kommer til fotballinspirerte spilleautomater, er det uten tvil disse 3 du bør prøve aller først: Football Carnival, Champions Goal og Religion of Champions: Brasil. Dette er de 3 mest populære spilleautomatene med fotballtema, og det er det mange gode grunner til. Selv for deg som ikke er en renspikka fotballfan, vil disse automatene ha mye moro å by på.

Football Carnival – Fotballspillet som skiller seg ut

Football Carnival ble gitt oss av Playtech, en verdensledende utvikler, og det kan vel trygt sies at denne spilleautomaten satt spilleautomater med fotballtema på kartet for oss spillere. Fotballinspirerte spilleautomater har vanligvis blitt dårlig likt ettersom alle er så like hverandre, men Football Carnival skiller seg ut på en svært positiv måte.

Som navnet på spilleautomaten tilsier, er brasiliansk sambafotball som har vært inspirasjonskilden, og tema og musikken er bare en eksplosjon av farger og glede. Automaten har et klassisk oppsett på 5 hjul, 3 rader og 50 gevinstlinjer.

Playtech har brukt symboler som er tro mot fotballtemaet, og du finner blant annet glade heiajenter og ivrige fotballspillere, som kan gi en god gevinstutbetaling. Toppgevinsten i Football Carnival ligger på 3000x din egen innsats.

Spilleautomaten har også noen spesielle funksjoner, deriblant scatter-symboler som gir deg 10 gratisspinn om du lander 3 stykker. Under gratisrundene vil du ha mulighet til å vinne de store premiene. Det er nemlig her det kan dukke opp multiplikatorer som hjelper deg.

Champions Goal – Den kuleste automaten

Champions Goal er utviklet av ELK Studios, og dette er trolig den kuleste spilleautomaten med fotballtema som du vil komme over. ELK er kjente for å lage utrolige 3D-automater, og Champions Goal har en utrolig grafikk. Kombiner dette med kule lydeffekter og en jackpot på mange millioner, så er det ikke rart at det blir en suksess.

Spilleautomaten er enkel å spille da den følger det klassiske oppsettet på 5 hjul, 3 rader, og den har 20 gevinstlinjer. Det som gjør Champions Goal så kul er at den handler om fansen, og det kommer godt til uttrykk via symbolene som er tatt i bruk. Symbolene er røde og blå, og skal representere fans som heier på hver sine lag. ELK har virkelig klart å gjenskape energien som fotballfans maner frem under kamper.

Champions Goal har 2 bonusspill som utspiller seg som fotballkamper. Du aktiverer bonusspillet ved å få 3 trofeer som gir deg inntil 7 gratisspill. Under den første bonusrunden har du mulighet til å vinne flere gratisspinn, og dette sammen med at du vinner fotballkampen vil aktivere det andre bonusspillet.

Religion of Champions: Brasil

Det er ingen tvil om at Brasil er fotballens land, og sambafotballen har inspirert til nok en fargerik spilleautomat. Pragmatic Play lagde denne automaten i 2014 til ære for fotball VM, hvor sambafotballen var sentral. Spilleautomaten har et tradisjonelt oppsett, og det er de hyppige gevinstene som gjør at denne spilleautomaten fremdeles er ganske populær blant spillere.

Religion of Champions: Brasil er en svært fargerik spilleautomat og symbolene gjenspeiler fotballtemaet. Det er riktignok de spesielle funksjonene som det er verdt å rette oppmerksomheten mot, for du finner en del av dem her.

Det er wild-symboler, som kan erstatte alle andre symboler unntatt scatter-symboler, og dette hjelper deg med å oppnå vinnende kombinasjoner av symboler. Scatter-symbolet gir deg gratisspinn, og får du minst 3 stykker kan du bli tildelt 10 gratisspinn hvor gevinstmulighetene er ekstra gode. Det er ingen begrensning på hvor mange gratisspinn du kan vinne, og under gratisspinnene vil du også bli tildelt et helt spesielt symbol.