Det finnes et enormt stort utvalg av spilleautomater å velge mellom avhengig av hvilke interesser man har og hva man synes er gøy. En populær kategori er sport og her gir vi deg en oversikt over fem favoritter innenfor spilleautomater som har fotball som tema.

Champions Goal

Denne spilleautomaten er satt til en fullsatt fotballstadion, hvor du garantert vil føle på stemningen av å være på en ekte fotballkamp. Automaten har 20 gevinstlinjer, 5 hjul og flere bonusfunksjoner som Derby Free Spins og Sticky Wilds. Spillet gir deg garantert god underholdning med lydeffekter og bra grafikk, og du har gode muligheter for å vinne premier, bonuser og freespins. Ønsker du flere gratisspinn kan man også finne kampanjer som tilbyr dette, som f.eks. slike som Skaff 20 free spins på leovegas via Freespinskasino.net.

Ultimate Dream Team

Spilleautomaten Ultimate Dream Team lar deg spille på en 5-hjuls spilleautomat med 25 gevinstlinjer og høy utbetalingsprosent. I spillet er alle symbolene tilpasset fotballtemaet og har symboler med kjente fotballtrenere og signerte trøyer som kombineres for å gi deg gevinst. Får du manager-symbolet på hjul 2, 3 og 4 kan du utløse Dream Team funksjonen og vinne større premier. I dette spillet vil du derfor få både god underholdningsverdi og muligheten til å vinne gevinster, samtidig som du kan dyrke fotballinteressen.

Football Star

Fra spillutviklerne Microgaming får du Football Star, en spilleautomat som ble gitt ut i forbindelse med fotball-VM i Brasil i 2014. Spillet kommer med mange morsomme funksjoner som kan holde deg underholdt i timevis og har hele 243 muligheter for gevinst. Med jublende fans og fotballsanger som kule spilleffekter er dette helt klart den rette spilleautomaten for fotballfans. Automaten har 5 x 3 hjul og er også tilrettelagt spillere som ikke ønsker å ta så stor risiko, ved at man kan satse helt ned mot 0.50 euro på én gevinstlinje.

Football: Champions Cup

Football: Champions Cup er utviklet av den kjente spillutvikleren Net Entertainment og ble utgitt i forbindelse med fotball-EM i Frankrike i 2018. Automaten har 5 hjul, 20 linjer å spille på og tilbyr flere morsomme funksjoner som joker, straffesparkkonkurranser og mål-multiplikatorer. I denne spilleautomaten gjelder det å spille mot keeperen og score mål for å vinne de store premiene, perfekt for alle som er opptatt av fotball. I tillegg til bonusfunksjoner kommer også automaten med spredte symboler som kan aktivere gratisspinn-turneringer, som kan gi deg ekstra spinn og større muligheter for å vinne premier.

Subbuteo

Subbuteo er basert på det klassiske bordspillet med samme navn og kommer her i en digital utgave som kan spilles i form av spilleautomat. Utgitt av NextGen Gaming har automaten 5 hjul og 20 gevinstlinjer som kan gi deg premier mens du befinner deg på en digital fotballstadion. Spillet gir deg muligheten til å vinne gratisspinn og bonuspremier gjennom funksjoner som Manager of the Month og Extra Player funksjonen. I dette spillet kan du dermed finne funksjoner basert på ekte fotball som rødt kort, frispark og mye mer.